Smarta kökslösningar

Smarta lösningar & skåp när du renoverar köket

1. LeMans

Svänger innehållet ut framför skåpet.LeMans är den enda hörnhanteringslösningen som kombinerar mycket högt utrymmeutnyttjande med enastående tillgång. Inte konstigt, eftersom LeMans brickor svänger rakt ut framför skåpet. Du kan lagra många krukor och kokkärl – och var och en är alltid inom räckhåll. Du kan även lasta på ordentlig eftersom varje hylla tål 25kg’s last. Passar till ett 110-120cm brett hörnbänkskåp.

2. Bra idéer passar in någonstans.

När utdraget placeras vid ugnen är det här ett perfekt utdrag för den lämpliga lösningen för kryddor, bakplåtar eller en oumbärlig handduk.Den högkvalitativa kromningen ger även de minsta köksskåp en speciell touch av elegans. Passar bänkskåp som är 15-20cm breda.

3. Två skåp bakom en dörr.

TANDEM erbjuder helt nya möjligheter att lagra varor – och mycket mer! Öppnande av skåpsdörren kommer att utlösa en av de mest spännande stunderna. Med hjälp av en intelligent utdragsteknik dras de bakre hyllorna automatiskt mot användaren och skapar en imponerande översikt över varorna som blir lättillgängliga. Rikligt lagringsutrymme. Passar i högskåp mellan 450-600mm bredd. Går även att montera in 2 st 45’s Tandem system i ett 90’s brett högskåp.

4. SIDEFIX 450 2X17L SILVER

En stabil släde som gör att hinkarna kan dras ut ur skåpet. Enkel installation. Extra lock finns som beställningsvara.

5. Roll-Out COMFORT

30cm Liten i storlek, bra i värde! Med olika hyllor kan Base Cabinet Roll-Out COMFORT perfekt anpassas efter användarens önskemål och behov. Olika bredder, enkel montering, perfekt dämpning.

6. Karusell 270 Klassisk hörnskåpslösning.

Den provade och sant revolverande skåpprincipen i det kungliga ARENA-utseendet. Hyllan kan när som helst justeras. Passar till ett 60×60’s hörnbänkskåp.

7. CONVOY Lavido

Lavido är inte bara ett sätt att lagra produkter. Det säkerställer att de presenteras på ett attraktivt och känslomässigt tilltalande sätt. Detta eleganta skåpsutdrag är lämplig för användning i moderna kök,matsalar eller på arbetsplatsen. Det stora antalet intelligenta detaljer är precis vad du kan förvänta dig av en produkt som hävdar att erbjuda premiumteknik. Passar till högskåp som är 60cm breda.

8. Utdragbar sopsortering

är en stabil anordning där du får lätt översikt över din sophantering. Lådan dras enkelt ut ur skåpet, finns i olika storlekar. Låda ovanför sopsortering medföljer, detta för att maximera utrymmet.